Opnieuw afgelast

De Triathlonworld Beach-Challenge, die georganiseerd zou worden op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni 2021, gaat niet door. Net als vorig jaar zijn wij genoodzaakt het evenement af te lasten. De aanhoudende maatregelen rondom het coronavirus bieden geen perspectief op de vereiste vergunning om ons evenement te organiseren.

Tot op dit moment zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen van het evenement. Mede doordat vorig jaar het evenement ook was afgelast, waren we vol goede moed bezig om voor dit jaar wel een mooi evenement neer te zetten. De waarborging van veiligheid en gezondheid van vrijwilligers, atleten en publiek stond hierbij voorop. We moeten tot onze spijt en teleurstelling concluderen dat de huidige situatie te onzeker is en de perspectieven te beperkt zijn om het evenement op een goede manier te organiseren. Ook de optie van verplaatsing naar september 2021 is door ons onderzocht, maar blijkt mede gezien de getijde-omstandigheden niet haalbaar.

Aan de atleten die zich hebben ingeschreven volgt terugbetaling van de geïnde deelnamekosten. Sponsoren en leveranciers zijn en worden op de hoogte gebracht. We danken jullie alvast voor jullie begrip!

Het goede nieuws is dat we vooruitkijkend naar het volgend jaar ook alvast weer een nieuwe datum hebben geprikt: 18 juni 2022!