Sponsoren

Het organisatiecomité bedankt alle sponsoren en partners voor hun bijdrage aan de Beach Challenge. Dankzij hun steun is het mogelijk dit prachtige evenement te realiseren en de vele honderden deelnemers en duizenden bezoekers een onvergetelijke dag te laten beleven.

Wekt het ook uw interesse om bij te dragen aan dit prachtige evenement? Graag maken we met u een afspraak om de sponsormogelijkheden te bespreken en uw organisatie optimaal te presenteren rondom de Beach Challenge.

 
Den Haag Topsport draagt op een innovatie manier bij aan het vergroten van de sportbetrokkenheid en participatie van de Haagse burgers. Door topsporters, Haagse talenten en topsportverenigingen te helpen hun dromen om te zetten in prestaties én (top)sportevenementen te organiseren bieden we talent de kans zich te ontplooien, dragen we bij aan de (inter)nationale profilering van de stad en inspireren we Haagse burgers tot actieve sportparticipatie.
Daarnaast zijn we trotse partner van het CTO Metropool in samenwerking met NOC*NSF. Dit alles maakt van Den Haag dé topsportstad aan zee!
RTC Den Haag is dé duursport vereniging van Den Haag. RTC organiseert elk jaar de triathlon cursus voor de Beach Challenge. De meeste vrijwilligers van de Beach Challenge sporten bij RTC.  
Van Der Hoeven Environmental Service, Den Haag Garden Centre Ockenburgh
Barning Telecom