Parcours

Hieronder vind je kaartjes van de parcoursen van de verschillende onderdelen van de [naamsponsor] Beach Challenge Cross triathlon, zoals ze golden voor de editie van 2019. Vanwege een grootschalige verbouwing in Kijkduin zijn we nog aan het bekijken hoe de parcoursen voor 2022 eruit komen te zien, dat blijft dus nog even spannend!

Start / finish zone

Deze informatie is ter indicatie, het definitieve start/finish gebied worden zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

 

Parcours Zeezwemonderdeel

Route

Afstand (m)

S=>A=>B=>F

500

S=>C=>F

1000

SóF

500

S = START PUNT (GELE MARKERING)

F = FINISH PUNT (GELE MARKERING)

Afhankelijk van de stroming ten tijde van de start van de triathlonseries, wordt gekozen voor het parcours links danwel rechts op het kaartje. Wees op tijd voor de briefing voorafgaand aan je startserie!

Parcours ATB-onderdeel

Het ATB-parcours bestaat uit een ronde door de Puinduinen, inclusief aanrijroute naar de Puinduinen en weer terug naar het Parc Fermé. Bij de achtste afstand worden twee rondes in de Puinduinen gereden. De kwart en trio kwart deelnemers rijden vijf rondes in de Puinduinen.

Wij raden je aan om het parcours van te voren goed te bestuderen!

Aanrijroute

Let op! Bij erg goed weer wordt het parcours deels omgelegd, omdat het strand dan vol ligt met badgasten. Dan zal het parcours via het Deltaplein gaan en dan zal aan het einde van de boulevard van Kijkduin, ongeveer halverwege de aanrijroute, een stuk met de fiets aan de hand gelopen moeten worden. Dit is vanwege veiligheidsredenen in verband met de badgasten die ook van het pad gebruik maken. Afstappen is verplicht. Er wordt duidelijk aangegeven waar er gelopen moet worden. Fietsen betekent diskwalificatie.

ATB-parcours: lus in de Puinduinen

Parcours Hardlooponderdeel

Het hardloopparcours voor de achtste afstand bestaat uit één ronde van 5 km. De deelnemers aan de kwart afstand lopen deze ronde tweemaal.