Editie 2021

Een nieuwe datum hadden we al even… De editie van de Triathlonworld Beach Challenge 2021 vindt plaats op 18 en 19 juni 2021.

De organisatie van de Triathlonworld Beach Challenge is alweer enige tijd bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van ons prachtige evenement. Hoewel we nog steeds te maken hebben met het coronavirus hopen we dat we in juni een mooi evenement neer kunnen zetten met inachtneming van veiligheid en gezondheid van sporters en vrijwilligers!

Op zowel vrijdagavond als zaterdag willen we voor de deelnemers een mooi sportief programma organiseren met natuurlijk het gebruikelijke strandfeest rondom de sportieve activiteiten.

De inschrijving opent naar verwachting half februari. Zoals eerdergenoemd zijn we nog steeds afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Als wedstrijdorganisatie trekken wij de stoute schoenen aan en hebben de voorwaarden aangepast: de kosten van inschrijving worden bij afgelasting vanwege de coronamaatregelen volledig teruggeboekt.