Vrijwilligers

Help mee om de FUSION Beach Challenge soepel te laten verlopen en meld je aan als vrijwilliger! Vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni 2020 is het weer zover: de Beach Challenge cross triathlon! Onze vrijwilligers zijn zeer belangrijk! bc-vrijwilligers1Foto: Fred Scholte De eisen die aan dit evenement worden gesteld zijn hoog. Om dit evenement in goede banen te leiden, hebben we de hulp van veel vrijwilligers nodig. Doel van de vrijwilligers is om het parcours veilig te maken en aangenaam te houden voor atleten en bezoekers van Kijkduin en te helpen met diverse ondersteunende taken. Elk jaar werken ruim 150 mensen mee om de Beach Challenge triathlon tot een succes te maken.

Wat kan een vrijwilliger verwachten? Als je je aanmeldt, dan ontvang je in de weken voorafgaand aan de wedstrijd meer informatie. Op de dag zelf wordt je taak duidelijk uitgelegd door de coördinator van het onderdeel. Iedere vrijwilliger krijgt van ons een herinneringsshirt en voor eten en drinken wordt natuurlijk ook gezorgd. We hopen snel van je te horen, zodat we tijdig in kaart kunnen brengen wie wat waar kan ondersteunen. Ben je zelf deelnemer aan de wedstrijd? Dan kun je ook helpen: vrijdag met opbouwen en  met het afbouwen op zaterdagavond en zondagochtend. Meld je hieronder aan!

Aanmeldingsformulier


Naam *
Ik ben ManVrouw
E-mail *
(Mobiele) Telefoon
Ik wil helpen bij
  • meerdere opties mogelijk
  • Wanneer er op een dag voldoende vrijwilligers zijn bij een onderdeel kan het zijn dat je bij een ander onderdeel wordt geplaatst.
Vrijdag 12-6
12-6 opbouw wedstrijdterrein overdag
Zaterdag 13-6 (meestal vanaf een uur voor de starttijd)
13-6 Geen voorkeur (diverse taken)
13-9 Parcourswachter stranddeel Zeezwemparcours
13-6 Parcourswachter ATB-parcours
13-6 Parcourswachter/drankenpost Hardloopparcours
13-6 Overige werkzaamheden
13-6 Afbreken wedstrijdterrein en parcoursen (na zes uur 's-avonds)
Zondag 14-6
14-6 Afbreken wedstrijdterrein overdag
Geef je eventuele opmerkingen aan (bv speciale plek in het parcours, of specifieke start- of eindtijd als vrijwilliger)
Maat T-shirt:
XSSMLXL2XL3XL

Spamfilter: neem s.v.p. de tekens die je hier ziet over *
captcha

Velden met * moeten worden ingevuld

Foto: Leo Kouijzerbc-vrijwilligers2