Beach Run

Zoals ieder jaar zal vrijdag, de avond voor de Fusion Beach Challenge Cross Triathlon, weer het strijdtoneel zijn van de Beach Run powered by Raidlight. Een hardloopwedstrijd over het strand en door het schitterende Westduingebied waar Schotse Hooglanders wonen. Lekker afzien en spektakel gegarandeerd!

Afstanden

Afstand Ronden Minimum Leeftijd Start
5 km 1 ronde 12 jaar 13:00
10 km 2 ronden 16 jaar 13:00

Parcours

Klik hier voor de parcours informatie

Inschrijving

Inschrijven kan per online voorinschrijving. De voorinschrijving sluit 11 juni.
Zie de deelnemerslijst voor je startnummer.
Ook op de dag kan er nog ingeschreven worden, hierbij geldt wel dat wanneer het deelnemeraantal is bereikt dan sluit de inschrijving en is het niet meer mogelijk om deel te nemen.

Kosten

10 Euro voor de 5 km en 12,50 Euro voor de 10 km, exclusief kosten voor de chip. Bij de run wordt gebruik gemaakt van Mylaps tijdregistratie.
Wanneer je geen chip hebt, kan je er een aanschaffen voor 5 euro. Geef dit bij inschrijving op. Wanneer je een eigen gele chip hebt zijn er verder geen kosten. Heb je een groene chip dan zijn de meerkosten €1,25.

Inchecken

Je kunt je startnummer afhalen vanaf 17:00 in de Beach Run tent op het strand. Neem de rechter strandafgang vanaf het Deltaplein ter hoogte van het NH hotel.

Start

De start vind plaats op het strand, ter hoogte van de grote tent. De starttijd van de 5 kilometer is 19:30 en van de 10 kilometer 20:00.

Verzorging

Onderweg is er één verzorgingspost met water- en sponzen. Ook bij de finish is er een verzorgingspost.

Prijzen

Zowel voor de 5 km en 10 km zijn er ereprijzen te winnen voor de snelste drie mannen en de snelste drie vrouwen.

Ereprijzen dienen persoonlijk opgehaald te worden. Niet opgehaalde prijzen worden niet nagestuurd